Weesp dinsdag 2 april 2024

 

Schaap Brownie bijna ontsnapt

 

Gisteren met Tweede Haasdag (en dat is ook geen 1 aprilgrap) was het schaap van Henk Nagel bijna ontsnapt. Hij liep opgeven moment in onze tuin. Papa was weer de reddende engel om het schaap dan goed vast te binden aan een lijntje of ketting. Maar omdat onze schaap een rammetje is, heeft Henk Nagel het andere schaap op zijn landje gezet. Hij is namelijk bang dat deze rammetje mee gaat dekken en daar is het vrouwtjesschaap (ooi) nog kennelijk te jong voor.


Weesp maandag 25 maart 2024

Computer en verwijderen van alg op mijn balkon

Mijn vader was vanochtend zojuist net geweest. Hij heeft voor de tweede maal alg op mijn balkon verwijderd. Maar het viel dit keer kennelijk mee. Daarna heeft hij Firefox op mijn PC geïnstalleerd. En hij heeft aan mij uitgelegd hoe dat moest. Mijn Firefox werkte eerst niet optimaal en hij heeft aan mij geleerd hoe je zo'n programma moet gaan verversen. Geweldige vader heb ik dan toch!


Ik samen met mijn vader. We gingen afgelopen zomer 2023 met de trein naar Utrecht en dat was toch een leuk dagje uit. We hadden toen wat gewinkeld en door de Utrechtse winkelstraten gelopen. En het was mooi weer. De serveerster van het restaurant dacht dat ik uit de Filipijnen zou komen. Maar ik kom oorspronkelijk uit Indonesië maar zijn toch buurlanden. Net als Maleisië en Singapore. Maar waarom ik mijn vader een Forever Man vind is dat hij mij vaak mee kan helpen met de computer en ook maakt hij soms mijn bedje op. Eigenlijk kan ik niet zonder hem maar opgeven moment gezien zijn leeftijd denk ik dat ik hem wel een keer moet gaan missen. De hamvraag is tot hoe lang hij nog te leven heeft.